ANASAYFA » S » BUZ COZUCU SOLUSYON FAYDALARI

Buz Çözücü Solüsyon Faydaları

Buz Çözücü Solüsyonun Faydaları

Son yıllarda değişen iklim koşulları ile artık kışlar daha çetin ve sert geçmektedir. İklim yapısı gereği ülkemiz zaten kış koşulları olarak sert bir mevsime sahip olmasından dolayı ülkemizde değişen iklim koşulları ile kış aylarında yaşanan trafik kazalarıda artış göstermektedir. Bu vahim durumda bizim için çok değerli olan insanlarımızın yaralanmasına hatta ölümlerine yol açmaktadır. İşte bu noktada klasik yöntemlerin çaresiz kalması nedeniyle çok daha etkili bir yöntem geliştirilmiştir. Buz çözücü solüsyon adındaki bu kimyevi sıvı her türlü koşula buz oluşumunu engelleyerek büyük ölçüde kazalara engel olmaktadır.

Buz çözücü solüsyon, klasik yöntemlerin çözemediği sorunlara yeni ve modern çözümler bulmaktadır. Bunu özel kimyasal yapısı ile sağlamaktadır. Öncelikle su bazlı ve doymuş yapısı ile mineral açısından zengin bir birleşik oluşturmaktadır. En önemli özelliği ise glikoz bazlı bir yapıya sahip olmaması ile uçucu değildir ve etkisini uzun süreler devam ettirebilmektedir. Antibakteriyel yapısı ile çeşitli organizmalardan kesinlikle etkilenmez. Yanıcı hiçbir özelliği yoktur. Ekolojiktir ve çevreye dost bir içeriğe sahiptir. Tüm bu özellikleri ile buz çözücü solüsyon birçok önemli faydayı bize sunmaktadır.

Kullanım alanı olarak tek bir çeşit kullanım şekli bulunmamaktadır. Bu da buz çözücü solüsyon için en kritik nokta olmaktadır. Bu oluşmadan önce kullanılarak buzun yolda oluşmasını engelleyeceği gibi buz oluştuktan sonra uygulanabilmesi de bu benzersiz solüsyonu daha da önemli kılmaktadır. Bunu yaparken de buzlanmaya ve kar oluşumuna %100 çözüm sunmaktadır. Kar ve buz miktarı ne kadar yoğun olursa olsun kesin çözüm sunmaktadır. Ayrıca uygulanış şeklinin basit olması ile maliyetini çok daha fazla düşererek fiyatının oldukça uygun olmasını sağlamaktadır. Üretim kısmında da işcilik maliyetinin az olması buna etkendir.  Tüm bu üstün özelliklerinin yanında bizler için en önemli özelliği ise kesinlikle insanlara ve doğaya duyarlı yapıda bir solüsyon olmasıdır. Uygulandıktan sonra zemin üzerinde uzun süreler etkisini göstermesi ile her an canlılarla etkileşim içerisindedir. Ancak kesinlikle zararlı hiçbir etkisi bulunmamaktadır. Klasik yöntemlere nazaran çok daha az korozif etkisi bulunması bunu sağlamaktadır.

Tümü